Meewerken

Wie LIEFDE geeft, die heeft de Toekomst!

Binnen de formule VillaKeizersKroon bestaat ook continu de mogelijkheid om als fulltime/part-time medewerker het team te versterken.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen, die werken vanuit hun hart, intuïtie gebruiken en zich laten leiden door het basale contact van mens tot mens.
Dit uiteraard ook begeleid door een professionele houding voor het gedeelte, waar specifieke vakmanschap gevraagd is.
BIG-geregistreerde collega's zullen ons vervangen als eind-verantwoordelijke, SPH-, SPW-, Verzorgende (alle catergorieen), vrijwilligers en stagiaires (b.v. SPH, HBO-V e.d.) maken het compleet en zijn van harte welkom.
Verder staan wij open voor iedereen als sollicitant, die zich hierdoor voelt aangesproken.

Meer weten over onze visie en detail ?
Het visiedocument kunt U hier bekijken.

Heeft u interesse? Vul de formulier in beneden.

Bedankt, wij zullen dan voor de volgende ronde solicitatiegesprekken contact met U opnemen.


Formulier meewerken

In Mei 2010 is de eerste VillaKeizersKroon geopend, Maart 2013 ging de tweede locatie open.


Steeds zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Daarom zien wij graag uw formulier tegemoet. Bij de verwerking van de gegevens/data hanteert VillaKK alle wetten/regels en voorschriften m.b.t. de bescherming van de privacy. Stagiaires/leerlingen gelieve ook duidelijk de gegevens van het instituut vermelden.
Bedankt & welkom !Helaas zijn er soms technische problemen met het verzenden van onderstaand formulier. Als u 2 dagen na invullen en verzenden geen reactie had ontvangen, gelieve een email te sturen naar peno@villakeizerskroon.nl. Vriendelijk dank en excuses voor het eventuele ongemak..